Wij leveren schone, betaalbare

en betrouwbare warmte voor iedereen

Schoon

Geothermie is een bijna onuitputtelijke bron van schone warmte, 100% hernieuwbaar en 100% van de tijd beschikbaar. Samen met de hoge efficiency-rate is geothermie de schoonste warmtebron.

Betaalbaar

Dankzij de commitment van de overheid is geothermie nu al goedkoper dan gas. En als we opschalen wordt het alleen maar goedkoper, dringen we het gasverbruik terug en wordt de energietransitie een feit.

Betrouwbaar

Door jarenlange ervaringen in Nederland en het buitenland zijn de geothermie-installaties betrouwbaar en veilig. En het maakt niet uit of het waait, of de zon schijnt. De levering en de kosten zijn stabiel en voorspelbaar.

We werken met beproefde technieken die zich al bewezen hebben, om de toegang tot de grootste onaangeboorde warmtebron ter wereld te ontgrendelen.

stad Nederland

Aardwarmte ontgrendeld

Yeager Energy is een Nederlands bedrijf dat in 2018 is opgericht en actief is in de aardwarmtesector (geothermie). De twee oprichters hebben een lange ervaring in het verantwoord realiseren van grote, complexe en kapitaalintensieve projecten in de energiesector waarbij veiligheid, integriteit en omgevingsmanagement voorop staat.

Duurzame warmtesystemen

Yeager Energy werkt aan een breed portfolio van duurzame warmtesystemen (bronnen en warmtenetten) om bij te dragen aan de energietransitie in Nederland en daarbuiten.

geothermie installatie
aardwarmteput

Een ervaren organisatie

Met onze lange ervaring in de energiesector, grote technische en operationele kennis en innovatiekracht zijn wij in staat om aardwarmte op grote schaal te ontwikkelen en veilige, betrouwbare en betaalbare warmte te leveren. Wij richten ons op de gebouwde omgeving (woningen, bedrijven, kantoren etc), de glastuinbouw en de lichte industrie.

Geleid vanuit Leiden

Wij werken met een zeer gemotiveerd team vanuit Leiden en zijn actief in vier gebieden in Nederland. Onze ambitie is om onze activiteiten nog verder uit te gaan uitbreiden in Nederland en in Europa.

werken bij Yeager Energy
samenwerkingsverbanden

Samen ontgrendelen we de potentie van aardwarmte

Wij zijn lid van de brancheorganisaties Geothermie Nederland, Bundes Verband Geothermie (Duitsland), European Geothermal Energy Council (Europese organisatie) en de International Geothermal Association (wereldwijde organisatie).

werken bij Yeager Energy

WERKEN BIJ

Werk mee aan de energietransitie van Nederland

Bij Yeager Energy kan je direct een impact maken door mee te helpen aan schone energievoorzieningen van de toekomst. Van bron tot voordeur. Help ons met innoveren, draagvlak te scheppen, schaal te creëren en samen te werken.

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.