Projecten van Yeager Energy

Yeager Energy werkt samen met andere geothermie bedrijven, overheden, afnemers, energie- en warmtenetbedrijven en anderen om samen Nederland te verduurzamen met de toepassing van geothermie warmtenetten

Yeager Energy projecten

Projectlocatie

Oude Rijn

Geothermiebron met warmtenetwerk

De energietransitie is volop in beweging in de regio. Als houder van de geothermie opsporingsvergunning 'Oude Rijn' werken wij samen met gemeenten en andere belanghebbenden om te kijken naar de inpassing van geothermie in deze transitie.

Projectlocatie

Aardwarmte Delfland

Geothermiebron met warmtenetwerk

Aardwarmte Delfland is een samenwerkingsproject tussen de bedrijven Yeager Energy, Harting Holland, A. de Bruijn & Zn. en Shell Geothermal. We werken samen aan de opwekking en levering van duurzame warmte in het Westland gebied.

Projectlocatie

Nissewaard

Geothermiebron met warmtenetwerk

Op het Zuid-Hollands eiland Voorne Putten is de ondergrond ideaal voor geothermie. Daarom werken we er hard aan om aardwarmte voor deze regio te ontgrendelen, zodat hier schone, betaalbare en betrouwbare warmte voor iedereen is.

Projectlocatie

Purmerend 3

Geothermiebron met warmtenetwerk

Samen met Stads Verwarming Purmerend (SVP) en de gemeente willen wij het bestaande warmtenetwerk verder verduurzamen om generaties lang schone, efficiënte, betrouwbare en betaalbare (aard)warmte te leveren.

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.