Projecten van Yeager Energy

Yeager Energy werkt samen met andere geothermie bedrijven, overheden, afnemers, energie- en warmtenetbedrijven en anderen om samen Nederland te verduurzamen met de toepassing van geothermie en warmtenetten

Yeager Energy projecten

Projectlocatie

Oude Rijn

Geothermiebron gekoppeld aan lokaal of regionaal warmtenet

De energietransitie is volop in beweging. Als houder van de geothermie opsporingsvergunning 'Oude Rijn' werken wij samen met gemeenten en andere belanghebbenden om te kijken naar de inpassing van geothermie in de energie transitie.

Projectlocatie

Aardwarmte Delfland

Geothermiebron met warmtenetwerk

Aardwarmte Delfland is een samenwerking tussen Yeager Energy, Harting Holland, A. de Bruijn & Zn. en Shell Geothermal. We werken samen aan de opwekking en verspreiding van duurzame warmte voor de regio.

Projectlocatie

Nissewaard

Geothermiebron met warmtenetwerk

Op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten is de warmtevraag hoog en tegelijkertijd de ondergrond ideaal voor geothermie. Daarom werken we er hard aan om aardwarmte voor de regio te ontgrendelen.

Projectlocatie

Purmerend 3

Geothermiebronnen op bestaand SVP warmtenet

Wij voeren gedetailleerde studies van de ondergrond uit om te bevestigen dat duurzame warmte veilig gewonnen kan worden. Wij willen SVP helpen met haar verdere verduurzaming en duurzame, betrouwbare en betaalbare warmte van geothermiebronnen leveren.

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.